Smartphone-ul QderoPateo Ouidoo vine cu performante impresionante, un chip cu 26 core-uri

1.069 ori
<b>Smartphone-ul QderoPateo Ouidoo vine cu performante impresionante, un chip cu 26 core-uri</b>V-am mai prezentat smartphone-ul QderoPateo Ouidoo in trecut, cu accentul pe platforma pe care o ruleaza, bazata pe realitate augmentata. Aparent, acest handset este mai original decat credeam, in special la capitolul performante hardware. Astfel, aflam...

V-am mai prezentat smartphone-ul QderoPateo Ouidoo in trecut, cu accentul pe platforma pe care o ruleaza, bazata pe realitate augmentata. Aparent, acest handset este mai original decat credeam, in special la capitolul performante hardware. Astfel, aflam ca el ar folosi un procesor cu 26 de nuclee si acesta este doar inceputul.

Chipul aflat la baza acestui terminal are o putere de procesare echivalenta cu cea a 4 iPad-uri la un loc, adica enorm pentru un smartphone. Evenimentul de lansare a terminalului a avut loc la Shanghai World Expo vineri, iar daca va intrebati, numele incredibilului procesor este Divinitus, semn al "modestiei" producatorului telefonului.

QderoPateo Ouidoo

In afara de sistemul inovator de realitate augmentata (articulated naturality), telefonul Ouidoo vine si cu functii de social networking 3G si specificatii de invidiat: 512 MB RAM, 4 GB ROM, 28 GB memorie incorporata, slot pentru carduri microSD, GPS, Bluetooth si WiFi. In plus, terminalul foloseste un accelerometru, harti 3D, o busola digitala, camera de 5 megapixeli cu blitz si o baterie care rezista 220 de ore in standby.

QderoPateo Ouidoo

Display-ul sau are o diagonala de 3.5 inchi si suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Nu cunoastem inca un pret al acestui incredibil gadget, dar editorii de la Engadget China au promis ca vor publica un prim review in iulie sau august. Aparent va exista si o versiune 4G a telefonului, lansata in 2011.

Iata si un demo al sistemului de realitate augmentata specific producatorului telefonului, cu mentiunea ca tehnologia este prezentata in actiune pe un iPhone 3G:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×