Smartphone-urile Samsung au parte de un bug ciudat la apăsarea literei "F"; Se blochează câteva momente, iar de vină ar fi aplicația Facebook

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.840 ori
<b>Smartphone-urile Samsung au parte de un bug ciudat la apăsarea literei "F"; Se blochează câteva momente, iar de vină ar fi aplicația Facebook</b>După cum ne-au confirmat și numeroși membri ai grupului Mobilissimo de pe Facebook, smartphone-urile Samsung se confruntă cu un bug foarte ciudat în aceste zile, unul asociat secțiunii de căutare. Astfel la apăsarea literei "F" telefoanele

Așa cum ne-au confirmat și numeroși membrii ai grupului Mobilissimo de pe Facebook, o serie de telefoane Samsung se confruntă în aceste zile cu un bug destul de ciudat, unul ce are de-a face cu secțiunea Samsung Search. Astfel la deschiderea meniului și introducerea literei "F" în secțiunea de căutare, smartphone-urile se blochează preț de câteva secunde, după care totul revine la normal.

Printre telefoanele afectate se numără Galaxy S8, Galaxy S8+, ba chiar și phablet-ul Galaxy Note 8, iar după cum aflăm chiar de pe forumul oficial al sud-coreenilor, această problemă ar fi cauzată de un update recent pentru aplicația Facebook.

Și în România sunt numeroși utilizatori care se plâng de bug și soluția ar fi să dezactivați sau chiar să dezinstalați Facebook de pe telefon până la sosirea unei variante actualizate.

Mai există și posibilitatea să vă întoarceți la o versiune anterioară Facebook, modalitate prin care bug-ul nu mai apare. Unul dintre cei care au postat pe forumul Samsung afirmă că versiunea 154.0.0.23.385 a aplicației de socializare este cea bună dacă vreți să scăpați momentan de bug.

Vedeți mai sus un clip video în care apare problema și vă invităm pe grupul deschis aici sau în secțiunea de comentarii de mai jos pentru a discuta legat de bug-ul literei "F" pe telefoanele Samsung.

Mulțumim pentru pont lui Bone Onézimosz și lui Chițac Lucian!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×