Evenimentul Huawei de la MWC 2018 are loc pe 25 februarie; ar putea debuta un produs din zona VR sau AR

1.133 ori
<b>Evenimentul Huawei de la MWC 2018 are loc pe 25 februarie; ar putea debuta un produs din zona VR sau AR</b>După ce Huawei a confirmat oficial prezența la MWC 2018, este vremea ca astăzi să descoperim și data la care va avea loc evenimentul de presă. Ei bine, este vorba despre data de 25 februarie atunci când compania chineză va

După ce am văzut invitația de presă asociată lansării lui Huawei P20 de pe data de 27 martie, astăzi aflăm și când are loc evenimentul pregătit de către compania chineză pentru această ediție a târgului de tehnologie Mobile World Congress ce are loc în Barcelona pe final de februarie.

Huawei

Ei bine, conferința va avea loc pe 25 februarie, moment în care am putea vedea prezentată atât tableta high-end MediaPad M5, cât și alte produse interesante. Potrivit teaserului postat pe pagina oficială de Twitter a companiei, pe data de 25 februarie vom descoperi noi orizonturi - o zi în care va sosi o "perspectivă" diferită.

Asta ne duce cu gândul la un posibil device axat pe tehnologia de realitate virtuală, sau poate chiar ceva din zona realității augumentate. Nu ar fi exclus să vedem și un smartwatch nou cu toate că în ultima vreme nu au existat indicii în acest sens. Vom afla cu exactitate despre ce este vorba în aproximativ 2 săptămâni direct de la fața locului!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×