Snapchat ar putea deveni În curând o platformă mobilă de conținut

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 902 ori
<b>Snapchat ar putea deveni În curând o platformă mobilă de conținut</b>Probabil ați auzit până acum de câteva ori despre aplicația Snapchat ce este disponibilă pe iOS sau Android, aplicație ce ne permite sharing-ul de imagini cu anumiți prieteni. Astăzi, prin intermediul unui raport, aflăm că dezvoltatorii...

Probabil ați auzit până acum de câteva ori despre aplicația Snapchat ce este disponibilă pe iOS sau Android, aplicație ce ne permite sharing-ul de imagini cu anumiți prieteni. Astăzi, prin intermediul unui raport, aflăm că dezvoltatorii aplicației au de gând să transforme Snapchat într-o adevărată platformă mobilă de conținut.

Astfel, în viitor, Snapchat ar putea deveni o platformă care să înglobeze și servicii de gaming, e-commerce, sau chiar oferi suport pentru integrarea plăților mobile. Totuși, aceste planuri nu au fost dezvăluite în totalitate, fiind momentan doar în stadiul preliminar de dezvoltare.

Printre lucrurile pe care le-am putea vedea introduse în Snapchat se numără jocurile de tip pay to play, funcții e-commerce (eBay), funcția de oferire a cadourilor virtuale prin intermediul mesajelor, sau chiar și un portal unde utilizatorii își pot verifica situația financiară din contul propriu. Rămâne de văzut când și dacă vor fi introduse o serie de alte funcții curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×