Aplicațiile mobile Vodafone au depășit 3 milioane de descărcări

1.206 ori
<b>Aplicațiile mobile Vodafone au depășit 3 milioane de descărcări</b>Cei de la Vodafone au anunțat astăzi, 5 decembrie, faptul că aplicațiile pentru mobil dezvoltate și susținute de Vodafone au atins peste 3 milioane de descărcări realizate folosind tablete și smartphone-uri ce rulează iOS, Android și Windows...

Cei de la Vodafone au anunțat astăzi, 5 decembrie, faptul că aplicațiile pentru mobil dezvoltate și susținute de Vodafone au atins peste 3 milioane de descărcări realizate folosind tablete și smartphone-uri ce rulează iOS, Android și Windows Phone.

începând de astăzi, aplicațiile care și-au dovedit utilitatea pentru clienți oferă și mai multe beneficii și funcționalități. Astfel, toți utilizatorii Vodafone, atât cei existenți, cât și cei noi vor beneficia de acces promoțional, gratuit la secțiunea TV by Vodafone din Seenow și la conținutul muzical extins din aplicația Zonga.

De asemenea, traficul este gratuit pentru utilizatorii Vodafone de smartphone-uri. Prin intermediul aplicației Seenow puteți urmări 43 de canale TV de pe orice device, iar Zonga, primul serviciu românesc care oferă acces la un conținut muzical extins, oferă peste 20 de milioane de melodii ale artiștilor români și străini. Printre aplicațiile Vodafone se numără: Transport Urban, SMS Parking, Star Taxi și Vodafone Cloud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×