Soneria Nokia clasică, În varianta de vioară - iată ce face un artist Întrerupt În concert (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.223 ori
<b>Soneria Nokia clasică, În varianta de vioară - iată ce face un artist Întrerupt În concert (Video)</b>Uneori este enervant să auzim clasicul Nokia Tune când suntem la film, teatru sau concert și cu atât mai enervant într-un eveniment live la care un artist vrea să se concentreze. Asta nu l-a deranjat pe violonistul slovac Luk&aacute;&scaron; Kmit,...

Uneori este enervant să auzim clasicul Nokia Tune când suntem la film, teatru sau concert și cu atât mai enervant într-un eveniment live la care un artist vrea să se concentreze. Asta nu l-a deranjat pe violonistul slovac Lukáš Kmit, care în loc să își întrerupă reprezentația a continuat să cânte, preluând soneria Nokia și adaptând-o la vioară.

Aflați că piesa din spatele soneriei clasice a finlandezilor este de fapt o melodie compusă pentru chitara în 1902 de către spaniolul Francisco Tarrega și numită "Gran Vals". Mai jos vedeți originalul și dacă ascultați piesa, veți vedea că este cu adevărat un vals. Observați cât de importantă este identitatea unei companii și elementele sale definitorii, astfel că deși Nokia și-a adaptat soneria la evoluția tehnologică, făcând-o să sune mai techno, mai rock sau mai chillout, sunetul de bază a rămas același.

în altă ordine de idei și iPhone-ul este definit de soneria Marimba, pe care o auzim atât de des în filmele americane și care în loc să inspire o orchestră să o interpreteze, a făcut Filarmonica din New York să se oprească din cântat în semn de protest atunci când un iPhone a început să sune. Ce părere aveți despre viralul de mai sus, este unul regizat sau o întâmplare reală?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×