Sonim XP7 este cel mai rezistent telefon cu Android și LTE din lume

3.430 ori
<b>Sonim XP7 este cel mai rezistent telefon cu Android și LTE din lume</b>De obicei telefoanele ultrarezistente nu au dotări high end și nici nu extind prea mult conectivitatea, dincolo de obișnuitele Bluetooth, 3G și poate și NFC. Ei bine, azi descoperim un model Sonim care e atât rezistent, cât și dotat cu funcții de...

De obicei telefoanele ultrarezistente nu au dotări high end și nici nu extind prea mult conectivitatea, dincolo de obișnuitele Bluetooth, 3G și poate și NFC. Ei bine, azi descoperim un model Sonim care e atât rezistent, cât și dotat cu funcții de top.

E vorba despre Sonim XP7, care aduce suport 4G LTE și Android 4.4 KitKat. Handsetul e rezistent la șocuri și impact, la un nivel ce depășește chiar specificațiile militare. Acest model are rating IP68, putând fi scufundat 2 meri sub apă timp de 30 de minute și în plus rezista și la praf, noroi, nisip și intemperii. Sonim XP7 se bazează pe un procesor Qualcomm Snapdragon 400, un quad core de 1.2 GHz și vine cu 1 GB RAM, 16 GB stocare, plus un display WVGA de 4 inch, care poate fi folosit și cu mănuși.

Sonim XP7 este cel mai rezistent telefon cu Android și LTE din lume

Ultrarezistentul telefon are o baterie de 4800 mAh, ce asigură 1000 de ore de funcționare în standby și la 40 de ore de convorbiri. Terminalul funcționează la temperaturi extreme, are un ecran cu vizibilitate ridicată la exterior și o cameră de 8 megapixeli în spate. Produsul Sonim oferă output audio de 103 decibeli și măsoară 20.8 mm în grosime, cântărind 290 de grame, deci e masiv.

Sonim oferă modelul XP7 printr-o campanie Indiegogo, iar prețul sau de 578 ded olari include și un headset Bluetooth rezistent la apă și un SIM prepay de 49 de dolari. Terminalul sosește în martie 2015.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×