Sony dezvăluie că numărul de smartphone-uri ce vor fi lansate În 2015 va scădea comparativ cu perioada actuală

1.137 ori
<b>Sony dezvăluie că numărul de smartphone-uri ce vor fi lansate În 2015 va scădea comparativ cu perioada actuală</b>La scurt timp după ce am aflat faptul că anul viitor cei de la Samsung vor lansa pe piață mai puține modele de smartphone-uri, iată că astăzi și Sony ne dezvăluie câteva schimbări majore pe care le au pentru anul 2015 din punct de vedere al...

La scurt timp după ce am aflat faptul că anul viitor cei de la Samsung vor lansa pe piață mai puține modele de smartphone-uri, iată că astăzi și Sony ne dezvăluie câteva schimbări majore pe care le au pentru anul 2015 din punct de vedere al numărului de device-uri mobile ce vor fi lansate.

Astfel, compania japoneză își propune ca anul viitor să lanseze mai puține smartphone-uri, axându-se mai mult pe profit și nu pe numărul de device-uri produse, după cum și Hiroki Totoki, șeful diviziei Sony Mobile declară.

Totodată, Sony își va muta atenția asupra acelor domenii mai profitabile, cum este și departamentul care se ocupă de dezvoltarea senzorilor pentru camere foto. După cum bine știm, anul acesta pe piață au fost lansate 2 generații Xperia de terminale flagship, metodă la care s-ar putea renunța anul viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×