[UPDATE: reluare actualizare] Sony actualizează telefoanele Xperia Z5 şi Xperia Z3+ la Android 7.0 Nougat

2.363 ori
<b>[UPDATE: reluare actualizare] Sony actualizează telefoanele Xperia Z5 şi Xperia Z3+ la Android 7.0 Nougat</b>Nici terminalele mai vechi din seria Xperia nu 'scapă' de actualizarea la Android 7.0 Nougat, acest release sosind de astăzi pe modelele Xperia Z5 și Xperia Z3+. Update-ul vine cu o serie de noutăți printre care amintim prezența funcției multi-window ce

UPDATE: După ce actualizarea la Android 7.0 Nougat a fost oprită preț de câteva săptămâni pentru seria de terminale Xperia Z5, Z3+ și Z4 Tablet, iată că japonezii de la Sony dau din nou startul actualizării. Noua versiune vine cu numărul de build 32.3.A.0.376 și aduce și rezolvarea unor bug-uri. 

Sony se numără printre firmele care s-au mişcat cel mai rapid cu actualizarea la Android 7.0 Nougat oferită pe terminalele lor, Xperia XZ şi X Compact primind noul release de săptămâni bune. Iată că azi şi modele ceva mai vechi au făcut trecerea la cel mai nou Android şi e vorba aici despre terminale din gama Xperia Z5, dar şi despre cele din seria Xperia Z3+.

Xperia Z5 Nougat

Astfel, posesorii de terminale Xperia Z5, Z5 Compact şi Z5 Premium vor avea parte de 
Android 7.0 Nougat în aceste zile. Actualizarea vine via OTA şi a fost confirmată deocamdată pe modele Z5 şi Z5 Premium, în vreme ce pe Z5 Compact ar trebui să ajungă în curând. E un pachet software destul de voluminos, la 1.2 GB şi va duce versiunea de software la 32.3.A.0.372.

De menţionat că şi Xperia X Performance şi Xperia X au făcut această trecere în ultima lună. Android 7.0 Nougat aduce o îmbunătăţire a vieţii bateriei, un nou Xperia Launcher cu fereastra Google Now dedicată, buton self timer pentru camera frontală şi suport multi window. În plus avem şi notificări mai bine organizate şi aerisite şi Quick Settings mai discrete în zona dropdown.

Posesorii de modele Xperia Z3+ şi Xperia Z3+ Dual au semnalat la rândul lor sosirea actualizării, care în cazul lor ocupă 1347 MB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×