Produse evoMAG.ro

Sony anunta senzorul foto de 16.41 megapixeli; in curand pe telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.048 ori
<b>Sony anunta senzorul foto de 16.41 megapixeli; in curand pe telefoane mobile</b>Sony tocmai a anuntat doi noi senzori foto pentru telefoane mobile, printre care se numara si unul cu rezolutie de 16.41 megapixeli. Senzorii Exmor R si modulele cu lentile aferente vor incepe livrarea in prima parte a anului viitor. &nbsp; Producatorul...

Sony tocmai a anuntat doi noi senzori foto pentru telefoane mobile, printre care se numara si unul cu rezolutie de 16.41 megapixeli. Senzorii Exmor R si modulele cu lentile aferente vor incepe livrarea in prima parte a anului viitor.

Producatorul japonez de gadgeturi high end afirma ca a rezolvat unele dintre problemele asociate cu inglobarea pixelilor de mici dimensiuni intr-un spatiu restrans. Totusi, retinem regula aplicata si la camerele foto: numarul ridicat de megapixeli nu inseamna neaparat o imagine mai buna. In plus, fotografiile de inalta rezolutie nu sunt inca o idee buna pe terminalele mobile, deoarece consuma memorie si latime de banda costisitoare.

De asemenea, am vazut ce poate sa faca un senzor de doar 5 megapixeli pe noul iPhone, deci nu ne orientam doar dupa aceasta caracteristica.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×