Sony anunta senzorul foto de 16.41 megapixeli; in curand pe telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.173 ori
<b>Sony anunta senzorul foto de 16.41 megapixeli; in curand pe telefoane mobile</b>Sony tocmai a anuntat doi noi senzori foto pentru telefoane mobile, printre care se numara si unul cu rezolutie de 16.41 megapixeli. Senzorii Exmor R si modulele cu lentile aferente vor incepe livrarea in prima parte a anului viitor. &nbsp; Producatorul...

Sony tocmai a anuntat doi noi senzori foto pentru telefoane mobile, printre care se numara si unul cu rezolutie de 16.41 megapixeli. Senzorii Exmor R si modulele cu lentile aferente vor incepe livrarea in prima parte a anului viitor.

Producatorul japonez de gadgeturi high end afirma ca a rezolvat unele dintre problemele asociate cu inglobarea pixelilor de mici dimensiuni intr-un spatiu restrans. Totusi, retinem regula aplicata si la camerele foto: numarul ridicat de megapixeli nu inseamna neaparat o imagine mai buna. In plus, fotografiile de inalta rezolutie nu sunt inca o idee buna pe terminalele mobile, deoarece consuma memorie si latime de banda costisitoare.

De asemenea, am vazut ce poate sa faca un senzor de doar 5 megapixeli pe noul iPhone, deci nu ne orientam doar dupa aceasta caracteristica.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×