Sony anunta senzorul foto de 16.41 megapixeli; in curand pe telefoane mobile

1.288 ori
<b>Sony anunta senzorul foto de 16.41 megapixeli; in curand pe telefoane mobile</b>Sony tocmai a anuntat doi noi senzori foto pentru telefoane mobile, printre care se numara si unul cu rezolutie de 16.41 megapixeli. Senzorii Exmor R si modulele cu lentile aferente vor incepe livrarea in prima parte a anului viitor. &nbsp; Producatorul...

Sony tocmai a anuntat doi noi senzori foto pentru telefoane mobile, printre care se numara si unul cu rezolutie de 16.41 megapixeli. Senzorii Exmor R si modulele cu lentile aferente vor incepe livrarea in prima parte a anului viitor.

Producatorul japonez de gadgeturi high end afirma ca a rezolvat unele dintre problemele asociate cu inglobarea pixelilor de mici dimensiuni intr-un spatiu restrans. Totusi, retinem regula aplicata si la camerele foto: numarul ridicat de megapixeli nu inseamna neaparat o imagine mai buna. In plus, fotografiile de inalta rezolutie nu sunt inca o idee buna pe terminalele mobile, deoarece consuma memorie si latime de banda costisitoare.

De asemenea, am vazut ce poate sa faca un senzor de doar 5 megapixeli pe noul iPhone, deci nu ne orientam doar dupa aceasta caracteristica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×