Sony Ericsson MT27i - primele imagini "scăpate" online

1.785 ori
<b>Sony Ericsson MT27i - primele imagini "scăpate" online</b>Unul dintre telefoanele de care se vorbește mult în ultima perioadă este Sony Ericsson Nozomi, Nozomi HD sau Sony Ericsson Ion. Nu se știe sigur ce denumire va avea. Pe un blog dedicat seriei Xperia de la Sony au fost postate o serie de informații...

Unul dintre telefoanele de care se vorbește mult în ultima perioadă este Sony Ericsson Nozomi, Nozomi HD sau Sony Ericsson Ion. Nu se știe sigur ce denumire va avea. Pe un blog dedicat seriei Xperia de la Sony au fost postate o serie de informații legate de un alt terminal pe care Sony Ericsson ar urma să-l prezinte în curând.

Numele device-ului se pare că ar fi Sony Ercisson MT27i și codul sub care este cunoscut Pepper. Ar fi urmașul lui Sony Ericsson Neo, dar cu procesor dual-core la 1 GHz, display de 3.7 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, 16 milioane culori.

Senzorul camerei foto ar fi de 5 Megapixeli și ar fi capabil să filmeze la 720p. îmi amintește prin design de telefoane Sony Ericsson din urmă cu mult timp, de acum 7 - 8 ani de zile. Mizau pe forme angulare ca la handsetul în cauză.

Sony Ericsson MT27i Pepper

Au creat unele dintre cele mai frumoase telefoane Android în 2011 și mă refer la Xperia Arc și Arc S, Neo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×