Cel mai subțire smartphone din lume, Fujitsu Arrows ES IS12F acum disponibil la vânzare!

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.691 ori
<b>Cel mai subțire smartphone din lume, Fujitsu Arrows ES IS12F acum disponibil la vânzare!</b>Am menționat de fiecare dată când aduceam vorba despre Motorola Droid RAZR că el este cel mai subțire smartphone disponibil internațional. Există totuși și un terminal mai subțire, Fujitsu Arrows ES IS12F, care este deocamdată disponibil doar...

Am menționat de fiecare dată când aduceam vorba despre Motorola Droid RAZR că el este cel mai subțire smartphone disponibil internațional. Există totuși și un terminal mai subțire, Fujitsu Arrows ES IS12F, care este deocamdată disponibil doar în Japonia. Telefonul măsoară doar 6.7 mm în grosime și poate fi admirat în imaginile următoare:

Handsetul își făcuse apariția printre documentele autorității FCC în luna noiembrie a anului trecut, iar astăzi a intrat și în magazinele japoneze. Din păcate, în afară de grosimea sa foarte scăzută, acest smartphone nu oferă cine știe ce specificații. Nici măcar designul sau nu impresionează și deși terminalul are un aer elegant, marginea sa de deasupra ecranului este inestetica. Avem la dispoziție 512MB RAM pe acest device, un display AMOLED de 4 inch, o cameră de 5 megapixeli și suport NFC, plus un procesor single core de 1.4 GHz.

în plus, telefonul vine și cu un tuner TV, o funcție specifică terminalelor puse în vânzare în Japonia, ca și carcasa rezistenta la apă a lui Fujitsu Arrows ES IS12F. Acest model de telefon beneficiază și de protecție Gorilla Glass pentru ecran și va costa 750 de dolari fără abonament. Nu pot garanta că el va ajunge vreodată în Europa, dar dacă o va face sunt sigur că până atunci vor fi și alte smartphone-uri cu talie similară.

 Cel mai subțire smartphone din lume, Fujitsu Arrows ES IS12F acum disponibil la vânzare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×