Sony Ericsson PlayStation Phone supus la teste, dezamăgitor? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.390 ori
<b>Sony Ericsson PlayStation Phone supus la teste, dezamăgitor? (Video)</b>Am văzut cu toții imagini și scurte clipuri cu Sony Ericsson PlayStation Phone, dar iată și momentul adevărului: potențialul de gaming al terminalului este supus la test și trebuie să recunoaștem că nu suntem prea impresionați de...

Am văzut cu toții imagini și scurte clipuri cu Sony Ericsson PlayStation Phone, dar iată și momentul adevărului: potențialul de gaming al terminalului este supus la test și trebuie să recunoaștem că nu suntem prea impresionați de performanțele lui "Zeus".

Aplicația de benchmark Qualcomm Neocore este folosită în acest caz, iar handsetul obține o medie de 24.4 frame-uri pe secundă, mult sub Nexus S, de exemplu, care a atins 55.6 fps. Rețineți totuși că Sony Ericsson Z1 aka PSP Phone este deocamdată în varianta de prototip, iar produsul final, cu Android 2.3 la bord ar trebui să se comporte mult mai bine.

Aceste rezultate fac Nexus S să ni se pară atractiv, având în vedere performanțele sale și faptul că este un urmaș pentru Samsung Galaxy S. Chiar și cu toate clipurile și imaginile descoperite până acum, nu am văzut încă tastatura telefonului în acțiune... poate de Crăciun?!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×