Sony Ericsson Rachael si Kiki prezentate intr-o noua serie de imagini, plus demo video

1.932 ori
<b>Sony Ericsson Rachael si Kiki prezentate intr-o noua serie de imagini, plus demo video</b>Primele imagini cu Sony Ericsson Rachael si Kiki nu au fost deloc convingatoare, prin prisma faptului ca ele erau neclare si ca nu ofereau prea multe detalii despre dotarile handseturilor. Iata ca acum noi imagini sunt disponibile, impreuna cu un clip...

Primele imagini cu Sony Ericsson Rachael si Kiki nu au fost deloc convingatoare, prin prisma faptului ca ele erau neclare si ca nu ofereau prea multe detalii despre dotarile handseturilor. Iata ca acum noi imagini sunt disponibile, impreuna cu un clip video care prezinta interfata lui Rachael.

Sony Ericsson Rachael este, conform zvonurilor un terminal XPERIA care ruleaza Android 2.0 si foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, incorporand si o camera de 8 megapixeli cu autofocus. Handsetul suporta grafica 3D si conectivitate HSDPA 7.2 Mbps. Ii puteti urmari interfata in actiune in clipul de mai jos, un UI foarte atractiv de altfel.

In privinta lui Kiki nu avem prea multe detalii, in afara faptului ca acesta pare un low end cu nume exotic si foarte putine taste. Probabil lookul sau cool il va face sa se vanda si publicul va fi atras de un feature ascuns, cel mai probabil de gaming.

Sony Ericsson Kiki si Rachel

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×