Sony Ericsson retrage toate telefoanele W910 vandute de Orange

3.374 ori
<b>Sony Ericsson retrage toate telefoanele W910 vandute de Orange</b>Persoanele care au cumparat un Sony Ericsson W910i de la reprezentantele Orange au observat probabil ca telefoanele lor au un mic defect:&nbsp; se inchid la 10 secunde dupa initierea unei convorbiri. Bugul a afectat un numar relativ mic de terminale...

Persoanele care au cumparat un Sony Ericsson W910i de la reprezentantele Orange au observat probabil ca telefoanele lor au un mic defect:  se inchid la 10 secunde dupa initierea unei convorbiri.

Bugul a afectat un numar relativ mic de terminale vandute prin intermediul operatorului Orange, dar cele 2 companii nu doresc sa riste, astfel ca W910i este retras de pe piata, pentru inspectii si reparatii. Este important sa stiti ca sunt retrase doar telefoanele vandute pana acum, acestea fiind inlocuite de Sony Ericsson sau reparate cand este cazul. Se pare ca modelele prezente in magazine la ora actuala nu prezinta acest bug, iar viitorii cumparatori pot sta linistiti in aceasta privinta.

Totusi, un zvon afirma recent ca si terminalele care le inlocuiesc pe cele defectuoase au aceeasi problema. Nu se cunoaste inca o cauza exacta a acestui bug si se pare ca ne aflam in zodia defectiunilor, de vreme ce si Motorola se confrunta cu probleme ale celebrului sau Sidekick Slide. Sa speram ca nu se va ajunge la o campanie majora de retragere de pe piata, in stil Nokia, in cazul problemei acestora cu bateriile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×