Un nou concept de telefon Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.630 ori
<b>Un nou concept de telefon Sony Ericsson</b>YankoDesign ne prezinta un nou concept de telefon Sony Ericsson, al carui atuu principal este reprezentat de un port USB in marimea sa standard, cu suport pentru stickuri de memorie USB de 8GB sau chiar mai mult. Conceptul este opera lui Vincent Palicki,...

YankoDesign ne prezinta un nou concept de telefon Sony Ericsson, al carui atuu principal este reprezentat de un port USB in marimea sa standard, cu suport pentru stickuri de memorie USB de 8GB sau chiar mai mult.

Conceptul este opera lui Vincent Palicki, iar terminalul face parte din seria Walkman, conform brandingului de pe partea sa laterala. Avem de-a face cu un telefon de tip candybar, cu un design slim, completat de un display de dimensiuni mari. Tastatura handsetului este clasica pentru un Sony Ericsson , dar tastele sunt retusate cu ajutorul otelului inoxidabil. Evident, telefonul-concept ofera suport pentru muzica, filme, text, email, etc, deci se pare ca singura sa inovatie este portul USB de marime normala.

Evident, un stick USB de memorie va fi deranjant pentru utilizatorul care tine un astfel de terminal in buzunar, de aceea il vom folosi doar in momentele cand nu avem un PC la indemana pentru a ne transfera colectia de muzica si filme. Suportul USB reprezinta o metoda excelenta de a nu dota telefonul cu o memorie interna impresionanta, de vreme ce stickul de memorie va face toata treaba, eliminand nevoia acuta de spatiu de stocare, cu sacrificarea designului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×