Sony Ericsson XPERIA Arc, un design inovator, Android 2.3 la bord... gata de CES 2011? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.707 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA Arc, un design inovator, Android 2.3 la bord... gata de CES 2011? (Video)</b>De la site-ul rusesc Gagadget vine bomba zilei - o imagine și un clip în premieră cu telefonul Sony Ericsson XPERIA Arc. Terminalul nu a fost anunțat oficial încă, dar am putea să îl vedem de mâine prezentat la CES 2011. &nbsp; Handsetul rulează...

De la site-ul rusesc Gagadget vine bomba zilei - o imagine și un clip în premieră cu telefonul Sony Ericsson XPERIA Arc. Terminalul nu a fost anunțat oficial încă, dar am putea să îl vedem de mâine prezentat la CES 2011.

Handsetul rulează Android 2.3 Gingerbread și vine cu o carcasă metalică elegantă, curbată în partea din spate, un plus la capitolul ergonomie a terminalului. Acest model de smartphone ne amintește de teaserul pe care Sony Ericsson l-a plasat sub formă de poster în Las Vegas, promițând să prezinte un nou telefon.

în vreme ce unii afirmau că ar fi vorba de Anzu X12, se pare că acest model este acum favoritul. Dacă zvonurile sunt reale, SE Arc ar trebui să vină cu un display touch de 4.2 inch, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, procesor single core Qualcomm de 1 GHz, o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură HD și o carcasă cu grosime de doar 8.7mm.

Mai multe detalii aflați din clipul de mai jos și probabil vom veedea handsetul anunțat oficial în cadrul conferinței de presă Sony de azi, care precede CES.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×