Sony Ericsson XPERIA PSP, un telefon concept de vis

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.203 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA PSP, un telefon concept de vis</b>Forumul Esato ne prezinta inca o minunatie Sony Ericsson, sub forma unui concept realizat de catre utilizatorul Tigershark42. Handsetul reuneste functiile mult-asteptatului Sony Ericsson XPERIA X1 cu cele ale unei console PlayStation Portable. Terminalul...

Forumul Esato ne prezinta inca o minunatie Sony Ericsson, sub forma unui concept realizat de catre utilizatorul Tigershark42. Handsetul reuneste functiile mult-asteptatului Sony Ericsson XPERIA X1 cu cele ale unei console PlayStation Portable.

Terminalul ruleaza UIQ intr-o varianta neprecizata si poate fi considerat un "triple slider". Prima modalitate de glisare a partii mobile a handsetului este in sus, in vreme ce puteti deplasa acea parte mobila si catre stanga pentru a dezvalui o tastatura QWERTY landscape (aceeasi de la modelul X1), sau catre dreapta pentru a dezvalui un sistem de control similar cu cel de pe PSP.

Sony Ericsson XPERIA PSP soseste cu un stylus, suport pentru vizualizare in mod landscape, probabil si accelerometru, pentru a permite autorotirea ecranului. Terminalul concept soseste si cu o serie de taste multimedia laterale si suporta playback video avansat, in vreme ce lista sa de specificatii este completata de o camera de 5 megapixeli. Aflam si acest XPERIA va sosi cu un display touchscreen VGA sau WVGA, quadband GSM, WLAN b/g, HSDPA/HSUPA, aGPS, o camera frontala VGA si cel putin 8 GB de memorie interna plus slot M2.

Opera 9.5 se va ocupa de browsing, iar pe lista dotarilor regasim Flash Lite 3, softuri destinate editarii documentelor si functii de gaming. Ce putem spune mai mult decat "Wow!".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×