Sony Ericsson XPERIA X2, intr-o recenzie preliminara (Video)

1.859 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X2, intr-o recenzie preliminara (Video)</b>Cei de la Phone Arena au avut ocazia sa analizeze noul handset Sony Ericsson XPERIA X2, intr-un soi de preview, pe care il puteti urmari mai jos. Mult-asteptatul succesor al lui XPERIA X1 ruleaza Windows Mobile 6.5 si vine cu o camera de 8 megapixeli,...

Cei de la Phone Arena au avut ocazia sa analizeze noul handset Sony Ericsson XPERIA X2, intr-un soi de preview, pe care il puteti urmari mai jos. Mult-asteptatul succesor al lui XPERIA X1 ruleaza Windows Mobile 6.5 si vine cu o camera de 8 megapixeli, plus acelasi sistem de panouri adorat sau detestat pe primul model.

Designul lui X2 aduce putine modificari fata de cel al lui X1, pastrand totusi stilul acestuia si calitatea de fabricare a terminalului. Ecranul este bazat pe tehnologie rezistiva, iar rezolutia acestuia este de 480 x 800 pixeli. Deschiderea tastaturii QWERTY se realizeaza cu ajutorul unui mecanism similar cu cel de pe X1, iar tastatele sunt dispuse pe 4 randuri, dar ele vin cu un nou design, fiind mai apropiate.

Cateva noi taste navigationale si-au facut aparitia printre acestea, iar per total tastatura QWERTY ofera o experienta foarte placuta. In partea laterala a handsetului descoperim un port microUSB, care il inlocuieste pe cel miniUSB, apoi tasta pentru volum, cea pentru camera, jackul audio de 3.5 mm si multe altele.

Interfata lui XPERIA X2, care poate fi urmarita in actiune si in clipul de mai sus aminteste de cea a modelului precedent, fiind bazata pe panouri. Totusi, acum exista optiuni de personalizare mai avansate, iar meniul principal afiseaza tot soiul de panouri si submeniuri dedicate functiilor media, calendarului, messagingului si apelurilor. Printre panourile interesante oferite de Sony Ericsson se numara Tilewave, o "gramada" de cuburi 3D si dretpunghiuri, unele fiind shortcuturi catre aplicatii si altele doar decoratiuni de interfata.
Mai multe detalii despre X2 in recenzia completa (a unitatii prototip), disponibila aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×