Sony închide PlayStation Mobile în iulie, încă un serviciu promiţător e casat

801 ori
<b>Sony închide PlayStation Mobile în iulie, încă un serviciu promiţător e casat</b>Sony a anunţat că va &icirc;nchide serviciul PlayStation Mobile &icirc;n vara acestui an, &icirc;ncă una din mutările unei companii muribunde &icirc;n segmentul Mobile. Platforma oferea jocuri compatibile cu consola PS Vita, dar şi cu terminalele...

Sony a anunţat că va închide serviciul PlayStation Mobile în vara acestui an, încă una din mutările unei companii muribunde în segmentul Mobile. Platforma oferea jocuri compatibile cu consola PS Vita, dar şi cu terminalele Android cu certificare PlayStation.

Nu vor mai fi publicate jocuri noi în PlayStation Mobile după data de 15 iulie, iar achiziţiile în aplicaţie şi jocuri de cumpărat nu vor mai fi disponibile din 10 septembrie. Veţi putea juca titluri din PSM şi după acea dată, dar doar după un proces de activare special. Sony a renunţat anul trecut la suportul pentru PSM pe terminalele Android ce rulau Android 4.4.3 sau versiuni mai noi de OS.

În lipsa unei platforme de distribuţie a jocurilor şi cu foarte puţine jocuri în magazine, PS Vita a decedat practic după această decizie şi rămâne doar în rol de joystick Remote Play pentru PS4. Încă nu înţeleg de ce Sony nu realizează potenţialul uriaş pe care l-ar avea aducerea catalogului sau de jocuri de PS1 şi PS2 pe tablete şi telefoane, care le-ar putea rula fără probleme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×