HTC 10 apare într-o nouă fotografie reală ce prezintă și rezultatele telefonului din AnTuTu

2.684 ori
<b>HTC 10 apare într-o nouă fotografie reală ce prezintă și rezultatele telefonului din AnTuTu</b>Pe măsură ce luna aprilie&nbsp;se apropie, iată că și numărul de leak-uri referitoare la HTC 10 cresc pe zi ce trece, cum se &icirc;nt&acirc;mplă și astăzi. Flagship-ul taiwanez ce va debuta oficial la data de 12 aprilie, &icirc;și face...

Pe măsură ce luna aprilie se apropie, iată că și numărul de leak-uri referitoare la HTC 10 cresc pe zi ce trece, cum se întâmplă și astăzi. Flagship-ul taiwanez ce va debuta oficial la data de 12 aprilie, își face apariția astăzi într-o nouă fotografie reală care dezvăluie un detaliu foarte interesant.

Ei bine, pe lângă design-ul cunoscut de ceva timp, această imagine ne prezintă și rezultatele telefonului din cadrul testului benchmark AnTuTu v6.0. Scorul obținut de către acest telefon se ridică la 156091 puncte, cifră ce îl plasează astfel deasupra unor terminale ca Xiaomi Mi 5, sau chiar Galaxy S7 Edge.

Din punct de vedere hardware ne așteptăm la un display Quad HD, la un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și la 4 GB memorie RAM. De asemenea, vom primi o cameră frontală cu tehnologie UltraPixel, slot microSD cel mai probabil, și un scanner de amprente amplasat frontal.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×