Sony lansează senzorul foto curbat; acesta va oferi captură foto low-light la o calitate incredibilă

762 ori
<b>Sony lansează senzorul foto curbat; acesta va oferi captură foto low-light la o calitate incredibilă</b>Iată că nu doar telefoanele curbate încep a ajunge pe piață, ci și senzori foto curbați. O companie ce va aduce pe piață un astfel de senzor Sony. Produsul cu pricina a fost prezentat în cadrul evenimentului VLSI Technology ce a avut loc în...

Iată că nu doar telefoanele curbate încep a ajunge pe piață, ci și senzori foto curbați. O companie ce va aduce pe piață un astfel de senzor Sony. Produsul cu pricina a fost prezentat în cadrul evenimentului VLSI Technology ce a avut loc în Hawaii chiar în cursul zilei de ieri.

Ni se aduce la cunoștiință faptul că acest senzor Sony este bazat pe cubura ochiului, modalitate prin care lumina va pătrunde în mod egal în senzor, rezultatul fiind o fotografie foarte clară în comparație cu cea realizată de o cameră obișnuită. Aceasta din urmă permite ca lumina să pătrundă doar în unghiuri drepte, lucru ce se transpune în imagini neclare în special pe margini.

Sony lansează senzorul foto curbat; acesta va oferi captură foto low-light la o calitate incredibilă

De asemenea, senzorul Sony va permite camerelor foto să dispună de o apertură mai mare, funcție ce va permite ca și mai multă lumină să pătrundă în senzor. Astfel vom putea realiza fotografii în condiții low-light de cea mai bună calitate. Se așteaptă ca acest senzor Sony să fie introdus în curând atât pe camerele foto compacte, cât și pe terminalele mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×