Nostalgie după Walkman? Un nou player cu casete e gata de lansare, acum cu Bluetooth

1.727 ori
<b>Nostalgie după Walkman? Un nou player cu casete e gata de lansare, acum cu Bluetooth</b>Că tot am vorbit recent despre aniversarea de 40 de ani a Walkman-ului de la Sony, e momentul să privim și la un produs retro-futurist. Evident vine din lumea crowdfunding-ului și este un inedit player muzical cu casete audio... dar și cu Bluetooth.

Că tot am vorbit recent despre aniversarea de 40 de ani a Walkman-ului de la Sony, e momentul să privim și la un produs retro-futurist. Evident vine din lumea crowdfunding-ului și este un inedit player muzical cu casete audio... dar și cu Bluetooth.

Creație a celor de la NINM Lab, acest player este un soi de variantă regândita de Sony Walkman, care te va face să scoți casetele de la naftalină. De fapt, în această lume a obsesie după vintage, a hipsterilor și a disperării de a fi cool am mai văzut artiști care își scot albumele pe casete. În special rapperi... Și dacă tot s-au reunit Andre, nu m-ar miră să iasă compilații "Disco Mamaia '99" din nou cu Animal X și Genius la pachet.

Trecând peste inevitabilele glume, marele avantaj e că putem folosi căști Bluetooth cu acest player. Vine pe alb, roz sakura si albastru și are un corp transparent, așa încât să îi vezi toate angrenajele cum se mișcă. Produsul a debutat prin Kickstarter și costă 63 de dolari.

Nostalgie după Walkman? Un nou player cu casete e gata de lansare, acum cu Bluetooth

Are și jack audio de căști standard, microfon, butoanele cele mari de pe vremuri, inclusiv unul REC și poate fi folosit și că reportofon. Cântărește 152 de grame și are nevoie de 2 baterii AA pentru a funcționa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×