Sony reprogramează update-ul la Android 4.0 ICS pentru telefoanele sale din seria Xperia

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.876 ori
<b>Sony reprogramează update-ul la Android 4.0 ICS pentru telefoanele sale din seria Xperia</b>Se poate spune că Sony livrează o veste bună și una rea în această zi. Vestea bună a venit de la colegul meu care v-a scris despre un beta ROM de Android 4.0 ICS ce poate fi instalat pe Sony Xperia Play - AICI. &nbsp; Vestea rea este pentru cei ce...

Se poate spune că Sony livrează o veste bună și una rea în această zi. Vestea bună a venit de la colegul meu care v-a scris despre un beta ROM de Android 4.0 ICS ce poate fi instalat pe Sony Xperia Play - AICI.

Vestea rea este pentru cei ce dețin un smartphone din următoarele: Sony Ericsson Xperia Arc S Neo V și Ray și anume că se face update la Android 4.0 ICS nu de la sfârșitul lui martie 2012 cum anunțaseră inițial ci de la mijlocul lui aprilie 2012.

Alte telefoane din seria Xperia vor aștepta și mai mult, până în mai 2012 sau chiar în iunie. Vorbim de smartphone-urile: Xperia Arc, Xperia Play, Xperia mini, Xperia pro, Xperia mini pro, Xperia active, Xperia Live with Walkman.

S-a făcut precizarea că nu se va face update direct - OTA ci trebuie să aveți telefonul conectat la pc printr-o suită dedicată. Au motivat alegerea spre a se face un update cât mai siguranță și complet, să fie evitate suprizele neplăcute.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×