Sony reprogramează update-ul la Android 4.0 ICS pentru telefoanele sale din seria Xperia

2.922 ori
<b>Sony reprogramează update-ul la Android 4.0 ICS pentru telefoanele sale din seria Xperia</b>Se poate spune că Sony livrează o veste bună și una rea în această zi. Vestea bună a venit de la colegul meu care v-a scris despre un beta ROM de Android 4.0 ICS ce poate fi instalat pe Sony Xperia Play - AICI. &nbsp; Vestea rea este pentru cei ce...

Se poate spune că Sony livrează o veste bună și una rea în această zi. Vestea bună a venit de la colegul meu care v-a scris despre un beta ROM de Android 4.0 ICS ce poate fi instalat pe Sony Xperia Play - AICI.

Vestea rea este pentru cei ce dețin un smartphone din următoarele: Sony Ericsson Xperia Arc S Neo V și Ray și anume că se face update la Android 4.0 ICS nu de la sfârșitul lui martie 2012 cum anunțaseră inițial ci de la mijlocul lui aprilie 2012.

Alte telefoane din seria Xperia vor aștepta și mai mult, până în mai 2012 sau chiar în iunie. Vorbim de smartphone-urile: Xperia Arc, Xperia Play, Xperia mini, Xperia pro, Xperia mini pro, Xperia active, Xperia Live with Walkman.

S-a făcut precizarea că nu se va face update direct - OTA ci trebuie să aveți telefonul conectat la pc printr-o suită dedicată. Au motivat alegerea spre a se face un update cât mai siguranță și complet, să fie evitate suprizele neplăcute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×