Sony trimite invitații de presă pentru un eveniment organizat pe 25 iunie; Lansarea lui Xperia Togari?

Autor:  | Publicat în:  Sony 979 ori
<b>Sony trimite invitații de presă pentru un eveniment organizat pe 25 iunie; Lansarea lui Xperia Togari?</b>Luna iunie tocmai a devenit mai ocupată, astfel că după ce Apple își va ține WWDC-ul săptămâna viitoare, Microsoft va organiza BUILD 2013, iar Samsung are Premiere pe 20 iunie, la care se adăugă și un eveniment Sony pe 25 iunie. &nbsp; Sony a...

Luna iunie tocmai a devenit mai ocupată, astfel că după ce Apple își va ține WWDC-ul săptămâna viitoare, Microsoft va organiza BUILD 2013, iar Samsung are Premiere pe 20 iunie, la care se adăugă și un eveniment Sony pe 25 iunie.

Sony a început să trimită invitații de presă acest eveniment, care se zvonește că va marca debutul phabletului Xperia Togari, despre care am tot auzit vorbindu-se în ultima vreme. Acest model apăruse chiar într-o imagine împreună cu un phablet Nokia, deși fotografia a fost considerată 99% un fals apoi. în fine, Xperia Togari ar putea purta numele de Xperia ZU în varianta comercială, dacă ne luăm după o serie de scurgeri recente de informații.

Terminalul ar fi primul phablet veritabil de la Sony, dotat cu ecran de 6.4 inch, rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 800 și 2 GB RAM. în spate vom avea o cameră de 13 megapixeli cu senzor Exmor RS, iar designul acestui model ar putea semăna mai degrabă cu cel al lui Xperia S, decât Xperia Z, dacă ne luăm după zvonuri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×