Sony Xperia 1 primeşte un clip promoţional, care prezintă capabilitățile camerei sale triple, diferențele dintre obiective (Video)

1.239 ori
<b>Sony Xperia 1 primeşte un clip promoţional, care prezintă capabilitățile camerei sale triple, diferențele dintre obiective (Video)</b>Chiar dacă Sony şi-a prezentat telefonul flagship, pe Xperia 1 la final de lună februarie, cu ocazia MWC 2019, el nu a intrat încă în magazine. O va face în luna mai şi este primul handset Sony cu ecran cinematic 21:9 şi cameră triplă

Chiar dacă Sony şi-a prezentat telefonul flagship, pe Xperia 1 la final de lună februarie, cu ocazia MWC 2019, el nu a intrat încă în magazine. O va face în luna mai şi este primul handset Sony cu ecran cinematic 21:9 şi cameră triplă. Această din urmă dotare primște un video promo mai jos.

Până acum nu am avut prea multe detalii despre camerele lui Xperia 1, ce e drept. Acum aflăm că primim o cameră principală cu obiectiv de 26 mm şi deschidere F/1.6. Este însoţită de o cameră ultra wide de 16 mm şi de una telephoto cu obiectiv tele de 52 mm. Pentru a exemplifica abilitățile camerelor, Sony a trimis un fotograf la Vessel Hudson Yards, o construcţie demnă de operele de artă ale lui MC Escher. E un soi de labirint urban cu multe scări abstracte.

Clipul promo prezintă diferenţele între cele 3 distanţe focale. De remarcat că acest clip spune că avem o cameră ultra wide cu deschidere F/1.6, dar site-ul oficial Sonymobile.com scrie F/2.4. Şi la camera principală e o încurcătură, cu F/2.4 în dreptul său şi F/1.6 pe site. Probabil au fost inversate între ele camerele.

Vă reamintesc că Sony Xperia 1, cunoscut înainte de debut ca Xperia XZ4 o perioadă este un flagship cu procesor Snapdragon 855 şi ecran de 6.5 inch cu rezoluţie de 3840 x 1644 pixeli. Are o cameră triplă în spate, cu 3 senzori de 12 MP şi cu stabilizare optică pe 2 dintre ei. În față avem o cameră de 8 MP şi mai primim difuzoare stereo, 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Există şi baterie de 3330 mAh la bord şi preţul ar fi de aproximativ 1000 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×