Sony Xperia 1 primeşte un clip promoţional, care prezintă capabilitățile camerei sale triple, diferențele dintre obiective (Video)

1.190 ori
<b>Sony Xperia 1 primeşte un clip promoţional, care prezintă capabilitățile camerei sale triple, diferențele dintre obiective (Video)</b>Chiar dacă Sony şi-a prezentat telefonul flagship, pe Xperia 1 la final de lună februarie, cu ocazia MWC 2019, el nu a intrat încă în magazine. O va face în luna mai şi este primul handset Sony cu ecran cinematic 21:9 şi cameră triplă

Chiar dacă Sony şi-a prezentat telefonul flagship, pe Xperia 1 la final de lună februarie, cu ocazia MWC 2019, el nu a intrat încă în magazine. O va face în luna mai şi este primul handset Sony cu ecran cinematic 21:9 şi cameră triplă. Această din urmă dotare primște un video promo mai jos.

Până acum nu am avut prea multe detalii despre camerele lui Xperia 1, ce e drept. Acum aflăm că primim o cameră principală cu obiectiv de 26 mm şi deschidere F/1.6. Este însoţită de o cameră ultra wide de 16 mm şi de una telephoto cu obiectiv tele de 52 mm. Pentru a exemplifica abilitățile camerelor, Sony a trimis un fotograf la Vessel Hudson Yards, o construcţie demnă de operele de artă ale lui MC Escher. E un soi de labirint urban cu multe scări abstracte.

Clipul promo prezintă diferenţele între cele 3 distanţe focale. De remarcat că acest clip spune că avem o cameră ultra wide cu deschidere F/1.6, dar site-ul oficial Sonymobile.com scrie F/2.4. Şi la camera principală e o încurcătură, cu F/2.4 în dreptul său şi F/1.6 pe site. Probabil au fost inversate între ele camerele.

Vă reamintesc că Sony Xperia 1, cunoscut înainte de debut ca Xperia XZ4 o perioadă este un flagship cu procesor Snapdragon 855 şi ecran de 6.5 inch cu rezoluţie de 3840 x 1644 pixeli. Are o cameră triplă în spate, cu 3 senzori de 12 MP şi cu stabilizare optică pe 2 dintre ei. În față avem o cameră de 8 MP şi mai primim difuzoare stereo, 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Există şi baterie de 3330 mAh la bord şi preţul ar fi de aproximativ 1000 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×