Sony Xperia C6 apare într-o nouă randare, îşi păstrează ecranul edge to edge

Autor:  | Publicat în:  Sony 857 ori
<b>Sony Xperia C6 apare într-o nouă randare, îşi păstrează ecranul edge to edge</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma apărea pe web o serie de fotografii hands on cu un misterios model Xperia cu carcasa roz. Acel terminal ar fi fost succesorul lui Sony Xperia C5 Ultra, cunoscut drept Xperia C6, iar azi vedem şi o randare cu acest...

Cu câteva zile în urma apărea pe web o serie de fotografii hands on cu un misterios model Xperia cu carcasa roz. Acel terminal ar fi fost succesorul lui Sony Xperia C5 Ultra, cunoscut drept Xperia C6, iar azi vedem şi o randare cu acest device.

Sursa scăpării este @OnLeaks, redactor nowhereelse.fr, care afirmă că imaginea e bazată pe scheme provenite direct din fabrică. Handsetul e prezentat pe gri, alb sau auriu rose şi ar urma să aibă un ecran edge to edge. Xperia C5 Ultra avea un display 1080p de 6 inch, cu muchii groase de doar 0.8 mm, iar C6 ar putea să le aibă şi mai înguste.

Sony Xperia C6 apare într-o nouă randare, îşi păstrează ecranul edge to edge

Încă nu avem o listă clară de specificaţii pentru terminal, dar zvonurile vorbesc despre un display de 5.5 inch sau 6 inch cu rezoluţie Full HD, iar la interior am putea vedea un procesor MediaTek Helio P10. Terminalul ar putea avea o ramă metalică şi să vină cu o cameră puternică în spate, dar şi una selfie de top. C6 e aşteptat să debuteze la MWC 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×