Sony Xperia XZ4 Compact ni se dezvăluie în primele randări şi într-un video la 360 de grade; Nu impresionează

2.428 ori
<b>Sony Xperia XZ4 Compact ni se dezvăluie în primele randări şi într-un video la 360 de grade; Nu impresionează</b>Pe neașteptate apar astăzi și primele randări pentru smartphone-ul Sony Xperia XZ4 Compact, un flagship al anului 2019 ce se va remarca prin dotările hardware oferite la bord și dimensiunile reduse. Va fi singura opțiune pentru cei care apreciază

@OnLeaks se ţine serios de treabă şi împreună cu cei de la compareraja.in a publicat o serie de randări pentru Sony Xperia XZ4 Compact. Îl aşteptăm la MWC 2019 şi scăparea vine după o serie de randări pentru Xperia XZ4, XA3 şi XA3 Ultra de la aceeaşi sursă.

Sony Xperia XZ4 Compact

Aceasta exclusivitate ne prezintă un telefon compact şi parcă mai pătrăţos decât am fi crezut. Are cititor de amprente lateral şi e destul de butucănos. Conform sursei va avea o diagonală de 5 inch, talie de 9.3 mm şi o cameră singulară în spate şi singulară şi în faţă. Aduce un port USB Type-C şi măsoară 139.9 mm în lungime şi 66.5 mm în lăţime.

Sony a integrat aici difuzoare stereo frontale şi handsetul pare fabricat din sticlă şi metal. Jack-ul audio este teafăr şi mă aştept la un procesor Snapdragon 855 la interior, 4 sau 6 GB RAM Şi cel puţin 64 GB stocare. Având în vedere că XZ4 are o cameră triplă, aş fi crezut că avem măcar o cameră duală aici.

Muchiile lui XZ4 Compact mi se par gigantice, mai ales cea de sus şi de jos. Spatele e extrem de simplu, iar camera principală are o lentilă uriaşă. 2019 nu se anunţă un an prea reuşit ca estetică pentru Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×