Sony Xperia P disponibil În oferă Quickmobile.ro! Primul telefon cu ecran WhiteMagic din România!

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.481 ori
<b>Sony Xperia P disponibil În oferă Quickmobile.ro! Primul telefon cu ecran WhiteMagic din România!</b>După ce Sony Xperia S a trecut pe la Mobilissimo.ro pentru o sesiune de teste, iată că acum vine și Xperia P la QuickMobile, care are listat acest produs pe site-ul său. Vi l-am prezentat pe Xperia P la MWC 2012, când ne aflam în Barcelona și...

După ce Sony Xperia S a trecut pe la Mobilissimo.ro pentru o sesiune de teste, iată că acum vine și Xperia P la QuickMobile, care are listat acest produs pe site-ul său. Vi l-am prezentat pe Xperia P la MWC 2012, când ne aflam în Barcelona și aflați că acest telefon care costă 1999 lei are câteva aspecte interesante.

în primul rând, Sony a evoluat de la tehnologia Bravia Reality Display la cea White Magic, care face ecranul vizibil în orice situație. Avem de-a face în cazul lui Xperia P cu un display de 4 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, iar White Magic se axează pe creșterea luminozității și reducerea consumului de baterie. Luminozitatea lui Xperia P atinge 935 unități nit, aproape la fel de mult ca și cel mai luminos telefon din lume, Nokia 701, cu 1000 de nits. Secretul Sony aici este cel al matricei RGB (Red, Green, Blue), care în cazul White Magic devine Red Green Blue White, datorită pixelilor albi, care cresc luminozitatea.

Sony Xperia P rulează Android 2.3 Gingerbread, dar i s-a promis o actualizare la Android 4.0 ICS și dotările sale includ și un procesor dual core de 1 GHz, 16 GB memorie internă, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED. Camera suporta captura 1080p la 30 fps și că și Xperia S, acest model vine fără slot pentru carduri de memorie. îl așteptam în teste cu nerăbdare și pe acest nou venit Xperia!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×