Nokia 500 unboxing - telefon cu carcase colorate de rezervă, aspect tineresc (Video)

2.947 ori
<b>Nokia 500 unboxing - telefon cu carcase colorate de rezervă, aspect tineresc (Video)</b>Nokia 500 tocmai ne-a sosit în teste de la Nokia România, acest telefon cu Symbian Anna având deja posibilitatea de actualizare la Nokia Belle. Până să facem actualizarea, haideți să vedem ce se afla în cutia acestui device... Rețineți că...

Nokia 500 tocmai ne-a sosit în teste de la Nokia România, acest telefon cu Symbian Anna având deja posibilitatea de actualizare la Nokia Belle. Până să facem actualizarea, haideți să vedem ce se afla în cutia acestui device... Rețineți că handsetul are parte de o carcasa-spate interschimbabila, cu mai multe variante de culoare (negru, rosu, albastru).

în cutia lui Nokia 500 se afla un încărcător, cablu microUSB, o pereche de căști și manualele telefonului. Handsetul a avut parte de puțin lag la bootare, după cum se vede și în clip și abia aștept să instalez Belle pe el, deoarece Symbian Anna începe să se simtă puțin învechit. în rest, avem de-a face cu un telefon tineresc, care gravitează în jurul prețului de 700 de lei la retailerii locali. Asta îl plasează în segmentul midrange și mai menționez că telefonul vine cu un procesor de 1 GHz, o cameră de 5 megapixeli, conectivitate HSDPA și 256 MB RAM.

Telefonul măsoară 14.1 mm în grosime, deci nu este nici pe departe subțire, fiind chiar de două ori mai gros decât Motorola Droid RAZR de exemplu. Totuși handsetul este ușor, la 93 de grame greutate și vine cu un ecran TFT touch de 3.2 inch, cu rezoluție de 640 x 360 pixeli. Zilele viitoare vom afla ce poate acest nou venit și cum se bate de la egal cu cele mai ieftine telefoane Android midrange cu prețuri similare.

Preț Nokia 500 în magazinele online:

Unboxing Nokia 500:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×