Primele telefoane și tablete cu Tegra 4 vor fi anunțate din acest trimestru

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.130 ori
<b>Primele telefoane și tablete cu Tegra 4 vor fi anunțate din acest trimestru</b>CEO-ul Jen-Hsun Huan de la NVIDIA a declarat recent că primele telefoane și tablete cu Tegra 4 vor fi anunțate din acest trimestru / până la sfârșitul lui iunie și că vor intra în producția de serie din a doua parte a anului.&nbsp; &nbsp; Tegra...

CEO-ul Jen-Hsun Huan de la NVIDIA a declarat recent că primele telefoane și tablete cu Tegra 4 vor fi anunțate din acest trimestru / până la sfârșitul lui iunie și că vor intra în producția de serie din a doua parte a anului.

Tegra 4 a fost anunțat la CES 2013 din Las Vegas. Vorbim de un CPU quad-core de tip ARM Cortex-A15 tactat până la 1.9 GHz, al cincilea nucleu la frecvență joasă pentru a rula sarcinile de rutină și astfel să contribuie la autonomie. Se adaugă 72 de nuclee din GPU capabile a reda conținut la 3200x2000 pixeli, pe un display Ultra HD.

Ar mai fi și Tegra 4i pe principiul SoC cu 4 nuclee de tip ARM-Cortex A9 și 60 de nuclee GPU capabil a reda conținut la 1920x1200 pixeli.

Printre produsele vehiculate a integra Tegra 4: tableta HP SlateBook 10 X2 de 10 inch, HP Slate 21 AIO, un smartphone de top de la ZTE, Toshiba AT10LE-A și consola Project Shield de la NVIDIA. Tegra 4 pare a fi un rival de temut pentru Qualcomm Snapdragon 800. Se vor duela în testele de benchmark.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×