Un brevet proaspăt primit de către Huawei dezvăluie un smartphone cu ecran fără margini; Ar putea fi asociat lui Mate 20

1.043 ori
<b>Un brevet proaspăt primit de către Huawei dezvăluie un smartphone cu ecran fără margini; Ar putea fi asociat lui Mate 20</b>O veste pe care am auzit-o de curând sub formă de zvon a fost și aceea că Huawei are în plan să ofere o diagonală de 6.9 inch pe viitorul terminal din seria Mate, model așteptat să debuteze în această toamnă. Acum descoperim prin intermediul

Cu doar câteva zile în urmă am aflat prin intermediul unui zvon o informație cu adevărat interesantă, aceea că viitorul phablet Huawei Mate 20 ar urma să ofere un ecran generos de 6.9 inch cu tehnologie OLED creat de Samsung. Acum descoperim și faptul că recent USPTO și WIPO le-au aprobat celor de la Huawei un brevet misterios ce face referire la un device cu ecran la fel de generos și muchii inexistente.

Aplicația de față ar putea fi asociată lui Huawei Mate 20 și aflăm pe seama datelor înscrise în brevet faptul că la ora actuală realizarea unui smartphone cu muchii extrem de înguste în jurul ecranului nu este posibilă datorită tehnologiei aplicate pentru rama metalică ce înconjoară dispozitivul.

Pentru a trece de această limitare, inginerii companiei chineze vin cu o alternativă ce presupune renunțarea la rama clasică și lipirea unor componente de tip benzi metalice direct pe carcasă. Aparent, acest proces ar fi realizat într-o manieră profesională astfel încât dispozitivul să ofere în continuare rezistență la apă și praf. 

Panoul touchscreen ar urma să aibă o structură încastrată în partea de jos și sus, modalitate prin care ecranul va fi fixat la interiorul carcasei și prin urmare nici o presiune inutilă nu va fi exercitată în părțile laterale. Rezultatul ar implica și păstrarea unor margini foarte înguste în partea de sus și jos a panoului frontal.

Ne vom convinge dacă Huawei aplică pentru această tehnologie în cazul lui Mate 20 odată ce încep scăpările de randări și fotografii reale cu noul dispozitiv. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×