Sony Xperia XZ4 are confirmat aspectul 21:9 al imaginii; Vedem fotografiată o protecție de ecran

1.555 ori
<b>Sony Xperia XZ4 are confirmat aspectul 21:9 al imaginii; Vedem fotografiată o protecție de ecran</b>O veste pe care am aflat-o de curând a fost și aceea că japonezii de la Sony au în plan lansarea unui smartphone ceva mai special pe piață anul viitor și anume a unui flagship cu ecran 21:9. Este vorba despre Xperia XZ4 dacă nu știați deja

O veste pe care am aflat-o de curând a fost și aceea că japonezii de la Sony au în plan lansarea unui smartphone ceva mai special pe piață anul viitor și anume a unui flagship cu ecran 21:9. Este vorba despre Xperia XZ4 dacă nu știați deja, telefon pe care l-am și văzut în materiale foto și video și care astăzi mai bifează o scăpare.

Sony Xperia XZ4

Vedem fotografiată o protecție de ecran care confirmă pe cât se poate de clar faptul că într-adevăr ecranul va adopta uriașul aspect 21:9 în care sunt filmate producțiile de la Hollywood. Pe seama acestui accesoriu descoperim că marginile laterale au fost reduse la maxim și că deși marginile de sus și jos nu ajung la asemenea dimensiuni, acestea sunt simetrice.

Sony este una dintre companiile din zona smartphone care nu au apelat la artificii precum decupaje în ecran sau mecanisme slider pentru a urca raportul corp-ecran, un element apreciat de multă lume. Pe Sony Xperia XZ4 îl așteptăm cu 3 camere foto în spate, ecran de 6.5 inch și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la bord.

Poate cu puțin noroc vedem și fotografii ale variantei prototip până la final de an!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×