Google dezvăluie statuia oficială asociată lui Android 9.0 Pie, release deja disponibil pe terminalele Pixel

1.070 ori
<b>Google dezvăluie statuia oficială asociată lui Android 9.0 Pie, release deja disponibil pe terminalele Pixel</b>În fiecare an odată cu lansarea unui nou release Android cei de la Google dezvăluie și o statuie asociată, lucru ce se întâmplă și acum cu Android Pie. Noua statuie poate fi văzută în cadrul Googleplex și la prima vedere aceasta nu este tocmai

Dacă anul trecut cei de la Google dezvăluiau cu mare fast numele de desert asociat lui Android 8 și statuia aferentă în cadrul unor evenimente organizate în New York și Mountain View, iată că acum în 2018 noul release numit Android Pie nu a avut parte de un asemenea tratament. S-a decis dezvăluirea statuii printr-o mică ceremonie ce a avut loc în cadrul Google Plex, roboțelul fiind plasat în fața Clădirii cu numărul 43 din campus.

Android

Mai mult de atât, statuia nu se aseamănă cu logo-ul prezentat de către Google unde roboțelul ține o felie de plăcintă în mână, astfel că vedem doar personajul simpatic cel verde și o plăcintă tăiată plasată chiar lângă. Lăsând robotul cu plăcintă deoparte și trecând la lucruri mai serioase, așa cum probabil ați aflat, acest nou release este deja disponibil spre descărcare pe terminalele Pixel și Pixel 2, dar și pe Essential Phone.

Dacă pe actualele telefoane Pixel utilizatorii vor avea posibilitatea de a opta fie pentru butoane de control software la baza ecranului, fie pentru control prin gesturi, se pare că viitorul Pixel 3 va oferi doar una dintre aceste opțiuni, cea de gesturi. Sunt mai multe noutăți aduse de Android Pie despre care puteți citi în articolul lui Alex de ieri seară și vă invităm pe forum unde se poartă discuții pe tema actualizării în cadrul topicului Pixel 2 XL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×