Sony Xperia Z3 Își face apariția sub formă de nume de cod, ar putea fi lansat la IFA 2014

Autor:  | Publicat în:  Sony 948 ori
<b>Sony Xperia Z3 Își face apariția sub formă de nume de cod, ar putea fi lansat la IFA 2014</b>A venit acel moment al anului în care au trecut 6 luni de la CES și aproape tot atât de la MWC și e momentul că marile companii producătoare de terminale mobile să se înnoiască. Ele vor face asta la toamnă, cel mai probabil la IFA, dar între...

A venit acel moment al anului în care au trecut 6 luni de la CES și aproape tot atât de la MWC și e momentul că marile companii producătoare de terminale mobile să se înnoiască. Ele vor face asta la toamnă, cel mai probabil la IFA, dar între timp încep leakurile. Sony Xperia Z3 ni se prezintă astăzi sub formă a câteva nume de cod.

Nu mai puțin de 7 versiuni ale acestui telefon ar fi fost descoperite, printre care și modele cu nume de cod D6616, D6653, D6643 și D6603, care au primit certificarea TUF la mijlocul acestei luni. Seria D66xx reprezintă printre produsele Sony terminalele Xperia high end, printre care și Xperia Z2, cu nume de cod D65xx. Acum DD603 va veni varianta internațională de Z3, în vreme ce restul modelelor sunt cele internaționale.

DD6616 ar fi varianta pentru T-Mobile SUA, conform sursei scăpării. Sony Xperia Z3 ar urma să vină la IFA 2014, unde va fi anunțat oficial. Evenimentul are loc la începutul lunii septembrie și în cadrul sau va debuta și Galaxy Note 4 și terminale că HTC One M8 Prime sau Galaxy S5 Prime (dacă vor exista). Xperia Z3 ar trebui să aducă o nouă interfață, un ecran de 5.3 inch QHD, o cameră superioară și 3 GB RAM, plus CPU Snapdragon 805.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×