Sony Xperia Z4 are deja specificațiile scăpate pe web, va fi singurul flagship Sony pe 2015

Autor:  | Publicat în:  Sony 2.052 ori
<b>Sony Xperia Z4 are deja specificațiile scăpate pe web, va fi singurul flagship Sony pe 2015</b>Nici nu a ajuns bine Sony Xperia Z3 în magazinele din toată lumea și deja au apărut zvonurile legate de Sony Xperia Z4. Terminalul ar urma să sosească în 2015, la începutul anului și au apărut și informații interesante cu privire la strategia...

Nici nu a ajuns bine Sony Xperia Z3 în magazinele din toată lumea și deja au apărut zvonurile legate de Sony Xperia Z4. Terminalul ar urma să sosească în 2015, la începutul anului și au apărut și informații interesante cu privire la strategia Sony.

Concept

în primul rând se pare că telefonul Xperia Z3X, acel model interesant cu accesorii foto atașabile nu există de fapt, în schimb se lucrează la Z4. Acesta va debuta în luna martie a anului viitor, cel mai probabil la Mobile World Congress în Barcelona. Xperia Z4 va fi singurul flagship Sony pe 2015, firma japoneză schimbând abordarea și renunțând la două lansări mari pe an.

Totul începuse de la Sony Xperia Z și Z1, apoi au urmat Xperia Z2 și Z3 în acest an. Revenind la Z4, el ar urma să vină cu procesor octa core 64 bit Qualcomm Snapdragon 810, tactat la 2.8 GHz, cu noul GPU Adreno 430 inclus la pachet. Dotările sale includ 16 GB stocare, 4 GB RAM și acesta va fi primul Xperia care va sosi cu suport pentru LTE Cat. 6 și Bluetooth 4.1. Camera va fi upgradata față de senzorul IMX220 de 20.7 megapixeli folosit de Sony de la Z1 încoace.

Z4 ar utiliza un Exmor RS CMOS curbat, dar cu rezoluție similara cu precedentele 3 telefoane Xperia. și acum și o veste mai puțin bună: Sony va păstra designul Omnibalance pe Z4, acesta arătând în mare ca Xperia Z3. Totuși vom primi în cazul noului venit și un display Quad HD de 5.5 inch.

Atentie, imaginea de mai sus e doar un concept!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×