Specificatiile smartphone-urilor Android 2.2 HTC Bee si HTC Lexikon, partial dezvaluite

1.749 ori
<b>Specificatiile smartphone-urilor Android 2.2 HTC Bee si HTC Lexikon, partial dezvaluite</b>HTC Bee si HTC Lexikon sunt terminale mobile pe care le-am vazut cu o saptamana in urma, in imagini descoperite pe web, care prezentau aceste noi modele bazate pe Android 2.2. De aceasta data, au fost postate pe Internet si specificatiile lor, pe care le...

HTC Bee si HTC Lexikon sunt terminale mobile pe care le-am vazut cu o saptamana in urma, in imagini descoperite pe web, care prezentau aceste noi modele bazate pe Android 2.2. De aceasta data, au fost postate pe Internet si specificatiile lor, pe care le aflati mai jos:

Bee va sosi initial in SUA prin operatorii Verizon si Cellular South, terminalul parand a fi un model entry-level destul de promitator. Dotarile sale includ sistemul de operare Android 2.2 (Froyo), interfata HTC Sense, un display touch de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli si un procesor Qualcomm de 528 MHz.

Lexikon foloseste un ecran mai mare, cu diagonala de 3.8 inchi, insotit de o tastatura QWERTY si un procesor MSM8630 Snapdragon, care a trecut printr-un proces de underclocking, atingand o frecventa de 800 MHz. Acelasi handset mai include si o camera de 5 megapixeli, 4 GB memorie interna si 512 MB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×