Apple nu va lansa un model iPad Air 3 în acest an, în schimb va lansa un iPad Mini 4

1.089 ori
<b>Apple nu va lansa un model iPad Air 3 în acest an, în schimb va lansa un iPad Mini 4</b>Surse din cadrul furnizorilor de componente din China au detalii despre planurile Apple pe anul 2015. Se pare că nu vom vedea un iPad Air 3 &icirc;n acest an, ci mai degrabă la anul. &nbsp; &Icirc;n schimb, firma din Cupertino va lansa un iPad Mini 4,...

Surse din cadrul furnizorilor de componente din China au detalii despre planurile Apple pe anul 2015. Se pare că nu vom vedea un iPad Air 3 în acest an, ci mai degrabă la anul.

În schimb, firma din Cupertino va lansa un iPad Mini 4, probabil pentru a se revanşa pentru dezamăgitorul iPad Mini 3, care nu aducea nimic cu adevărat atractiv faţă de predecesorul său. Evident rămâne în cărţi şi iPad Pro, care ar trebui să debuteze în această toamnă. iPad Mini 4 are nevoie de upgrade-uri precum o cameră principală mai puternică, un procesor nou, mai mult RAM şi eventual şi o cameră selfie mai bună.

Şi grosimea ar putea scădea undeva la nivelul lui iPad Air 2. Se pare că furnizorii de componente din China pregătesc deja cele necesare pentru această tabletă, dar numărul de unităţi nu va fi extrem de mare, fiind cunoscută scăderea pe care au înregistrat-o tabletele în acest an, mai ales cele cu diagonală mică. Ele sunt canibalizate de phableturile cu ecran mare şi chiar dacă iPad Mini 4 e atractiv, el va fi victima trendurilor actuale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×