Spioneaza-ti iubitul/iubita cu Windows Mobile Monitor

3.181 ori
<b>Spioneaza-ti iubitul/iubita cu Windows Mobile Monitor</b>Iata ca exista si softuri controversate, cum este acest program de spionare pe telefoanele Windows Mobile, dezvoltat de Brian Hamma si oferit gratuit utilizatorilor gelosi. Daca doriti sa va spionati iubitul sau iubita puteti utiliza softul Windows Mobile...

Iata ca exista si softuri controversate, cum este acest program de spionare pe telefoanele Windows Mobile, dezvoltat de Brian Hamma si oferit gratuit utilizatorilor gelosi.

Daca doriti sa va spionati iubitul sau iubita puteti utiliza softul Windows Mobile Monitor, care va inregistra toate mesajele SMS trimise si primite, plus numele apelantului, durata si ora apelurilor primite. Chiar si apelurile sau mesajele text sterse din memorie vor fi inregistrate de aplicatia-spion.

Softul va rula silentios in fundal, dar trebuie sincronizat cu o aplicatie desktop, pentru ca spionul sa beneficieze de lista completa de apeluri si mesaje. Evident, spionarea partenerului de viata este nu chiar legala, daca nu detineti telefonul sau daca nu ii platiti factura, dar iata adresa de la care puteti descarca acest soft.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×