Cum sa-ti folosesti smartphone-ul drept tastatura Bluetooth pentru PC sau PS3

1.720 ori
<b>Cum sa-ti folosesti smartphone-ul drept tastatura Bluetooth pentru PC sau PS3</b>Echipa de la MobileSrc a lucrat din greu la implementarea unui hack pe Windows Mobile, scrierea unui nou profil Windows Mobile Bluetooth. Developerii au implementat profilul Bluetooth Human Interface, permitand utilizatorului sa isi foloseasca...

Echipa de la MobileSrc a lucrat din greu la implementarea unui hack pe Windows Mobile, scrierea unui nou profil Windows Mobile Bluetooth. Developerii au implementat profilul Bluetooth Human Interface, permitand utilizatorului sa isi foloseasca smartphone-ul drept o tastatura Bluetooth sau mouse pentru orice PC cu suport Bluetooth.

Solutia nu necesita instalarea unor softuri pe PC, spre deosebire de alte variante similare bazate pe servere si permite software-ului sa functioneze pe orice terminal cu profil HID implementat, cum ar fi o consola PS3. Acest soft functioneaza perfect atunci cand folositi un PC drept media center, dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos.

De asemenea, utilizarea telefonului drept tastatura pentru PS3 va creste usurinta de navigare prin browserul web al consolei exponential. Aplicatia are pretul rezonabil de 8.99 dolari si este disponibila aici.
Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×