Sprint Samsung Ace SPH-I325 ni se prezinta

1.668 ori
<b>Sprint Samsung Ace SPH-I325 ni se prezinta</b>Ce ne vad ochii in imaginea de mai jos? Sa fie cumva un Samsung in stil BlackJack, dotat cu QWERTY si destinat sa apara in reteaua celor de la Sprint? Raspuns afirmativ si puteti privi terminalul chiar aici: Terminalul a aparut din senin practic, nefiind...

Ce ne vad ochii in imaginea de mai jos? Sa fie cumva un Samsung in stil BlackJack, dotat cu QWERTY si destinat sa apara in reteaua celor de la Sprint? Raspuns afirmativ si puteti privi terminalul chiar aici:

Terminalul a aparut din senin practic, nefiind anuntat, iar acest Samsung ACE SPH-I325 are destule dotari incat sa concureze cu Palm Centro, disponibil tot prin Sprint. Pe lista specificatiilor sale tehnice se afla o tastatura completa QWERTY, sistemul de operare Windows Mobile 6 Standard (sau poate chiar 6.1) si o camera de 1.3 megapixeli. Nu va putem spune exact cat de mare este acest telefon, dar daca e sa ne raportam la imaginile oficiale, avem de-a face cu un telefon de marimea primului BlackJack.

Layoutul tastaturii lui Ace SPH-I325 seamana destul de mult cu cel al actualului BlackJack, acest lucru reprezentand o problema pentru cei cu degete de pianist ... lipsa. Terminalul va putea fi folosit oriunde in lume, cu acelasi numar, suportand conectivitate CDMA/GSM prin acelasi operator Sprint. SPH-I325 este orice numai atragator nu, stand destul de rau la capitolul design, fapt hotarator pentru publicul din Romania, care banuim ca nu va gusta acest terminal, atunci cand va fi lansat pe plaiurile mioritice.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×