Steve Ballmer Își părăsește funcția din comitetul de conducere Microsoft, pentru a se axa pe... baschet

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 661 ori
<b>Steve Ballmer Își părăsește funcția din comitetul de conducere Microsoft, pentru a se axa pe... baschet</b>știți ce este Steve Ballmer acum? Fix Gigi Becali, doar că în varianta baschet. și nu, nu e o afirmație greșită, dacă vă uitați la clipurile cu el la evenimentul oficial de acum câteva zile, când s-a dat în stambă drept patronul echipei...

știți ce este Steve Ballmer acum? Fix Gigi Becali, doar că în varianta baschet. și nu, nu e o afirmație greșită, dacă vă uitați la clipurile cu el la evenimentul oficial de acum câteva zile, când s-a dat în stambă drept patronul echipei L.A. Clippers. între timp el a părăsit și comitetul de directori Microsoft.

Ballmer a cheltuit 2 miliarde de dolari pe echipa L.A. Clippers, iar în scrisoarea trimisă către CEO-ul Satya Nadella își motiva părăsirea postului directoral cu "noi angajamente". Ballmer a reamintit tuturor că provocările pe piața tech sunt mari în acest moment, dar a afirmat și că Microsoft e gata să le facă față. Cu 34 de ani de experiență în spate, Ballmer asigura că MS are oportunități pe termen lung deschise și performante peste rivali, pe termen scurt cel puțin.

Satya Nadella a fost numit CEO Microsoft în februarie și de la venirea sa Microsoft s-a axat pe restructurare, cu mii de joburi pierdute, dar și pe cloud și o unificare a serviciilor. "Domnia" lui Ballmer nu a fost una prolifica, dacă mă întrebați pe mine, el neavând același nivel de pricepere ca Bill Gates sau că Steve Jobs spre exemplu. De aceea Microsoft are și acum o cotă insignifiantă în cel mai important segment al pieței IT: zona mobile/telecom/portabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×