Steve Jobs are cancer? Bossul Apple a slabit ingrijorator

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.520 ori
<b>Steve Jobs are cancer? Bossul Apple a slabit ingrijorator</b>CEO-ul Apple nu are cancer, sau cel putin asa afirma ziarul New York Times, dupa ce investitorii Apple si-au declarat ingrijorarea in legatura cu starea sanatatii lui Steve Jobs, conform Reuters. In schimb, jurnalistul care a stat de vorba cu Jobs nu...

CEO-ul Apple nu are cancer, sau cel putin asa afirma ziarul New York Times, dupa ce investitorii Apple si-au declarat ingrijorarea in legatura cu starea sanatatii lui Steve Jobs, conform Reuters.

In schimb, jurnalistul care a stat de vorba cu Jobs nu poate dezvalui spusele acestuia, deoarece discutia a fost off the record. In 2004, Steve Jobs a suferit o operatie in cadrul tratamentului impotriva unei forma rare de cancer pancreatic. Ingrijorarile in legatura cu starea sanatatii sale au aparut inca de luna trecuta, cand un Jobs mai slab decat de obicei a prezentat noul iPhone in San Francisco.

Apple a pus starea bossului sau pe seama unui virus banal, dar oficialii au afirmat ca sanatatea CEO-ului este o problema privata. Investitorii si analistii sunt totusi ingrijorati, iar apropiatii lui Steve Jobs afirma ca acesta ar avea probleme nutritionale, cauzate de operatia sa. De asemenea, aflam si ca bossul producatorului lui iPhone a suferit o noua operatie in 2008 pentru a rezolva o problema asociata cu pierderea sa in greutate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×