Steve Jobs "citat" la tribunal În procesul Motorola - Apple

Autor:  | Publicat în:  Motorola 945 ori
<b>Steve Jobs "citat" la tribunal În procesul Motorola - Apple</b>Cuvintele lui Steve Jobs dăinuie și după moartea sa, se pare și ele vor fi auzite clar și răspicat la tribunal, în cadrul procesului dintre Apple și Motorola. Cele două companii americane se vor întâlni în sala de judecată în această lună,...

Cuvintele lui Steve Jobs dăinuie și după moartea sa, se pare și ele vor fi auzite clar și răspicat la tribunal, în cadrul procesului dintre Apple și Motorola. Cele două companii americane se vor întâlni în sala de judecată în această lună, iar Motorola a obținut permisiunea judecătorului de a folosi citate din spusele lui Steve Jobs pentru a-și susține punctul de vedere.

Procesul este bazat ca de obicei pe brevete pentru smartphone-uri, iar Apple a protestat cu privire la utilizarea vorbelor lui Steve Jobs, dar până la urma Motorola a avut câștig de cauză. E vorba aici despre spusele fostului CEO Apple publicate în biografia sa, scrisă de către Walter Isaacson. Practic, Motorola dorește că judecătorii să înțeleagă că scopul lui Jobs era distrugerea lui Android și vorbim aici de citate ca "voi cheltui fiecare cent din cele 40 de miliarde Apple pentru a distruge Android" sau "voi distruge Android, deoarece este un produs furat. Voi trece la un război termonuclear în acest caz".

Joi judecătorul cazului a refuzat cererea Apple de a nu folosi citatele, fără a oferi o explicație pentru refuz. Compania din Cupertino mai are un proces cu Samsung în această lună și spera ca măcar în acel caz îi va împiedica pe cei de la Samsung să folosească vorbele lui Jobs pentru a le întoarce împotriva Apple. Sincer să fiu, nu știu ce relevanță au aceste citate într-un proces obiectiv, cu argumente clar formulate din partea Motorola și cu documente oficiale de partea lor... Voi ce părere aveți?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×