Steve Jobs discuta despre problemele lui iPhone 4, recunoaste greselile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.354 ori
<b>Steve Jobs discuta despre problemele lui iPhone 4, recunoaste greselile (Video)</b>Ati auzit probabil ca Steve Jobs si compania au oferit in sfarsit detalii despre problemele lui iPhone 4, in cadrul unei conferinte de presa organizata vineri, 16 iulie. De aceasta data vedem un Jobs mai spasit si modest, care se justifica in fata...

Ati auzit probabil ca Steve Jobs si compania au oferit in sfarsit detalii despre problemele lui iPhone 4, in cadrul unei conferinte de presa organizata vineri, 16 iulie. De aceasta data vedem un Jobs mai spasit si modest, care se justifica in fata jurnalistilor:

Fraze precum "facem tot posibilul sa rezolvam aceasta problema", sau "suntem oameni si facem greseli" sau "nici un telefon nu e perfect" sunt miere pentru urechile haterilor Apple, dar pana la urma gigantul din Cupertino si-a scos aroganta la iveala. Pe langa faptul ca nu a oferit o solutie concreta pentru iPhone-urile cu probleme, in afara de o carcasa gratuita, Apple a tinut mortis sa arate cu degetul si spre alte marci de telefoane cu probleme cu antena.

Va reamintim ca utilizatorii care au probleme cu semnalul lui iPhone 4 vor primi carcase gratuite, care vor rezolva problema temporar, cel putin pana pe 30 septembrie, cand Apple va veni cu o noua solutie. In plus, daca ati cumparat un iPhone nou in ultimele 30 de zile, va puteti cere banii inapoi, daca sunteti nemultumiti de el.

Mai mult Jobs in clipurile de mai jos... observati cum critica presa pentru "exagerari".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×