Un nou model Motorola Droid scapat pe web, de aceasta data cu design portrait slider

1.512 ori
<b>Un nou model Motorola Droid scapat pe web, de aceasta data cu design portrait slider</b>Seria Droid a celor de la Motorola se va imbogati cu noi modele, pe langa Droid 2 si Droid X, sau cel putin asa demonstreaza imaginea de mai jos. In ciuda faptului ca imaginea este neclara, ea indica faptul ca Moto pregateste si un model ce ar putea fi...

Seria Droid a celor de la Motorola se va imbogati cu noi modele, pe langa Droid 2 si Droid X, sau cel putin asa demonstreaza imaginea de mai jos. In ciuda faptului ca imaginea este neclara, ea indica faptul ca Moto pregateste si un model ce ar putea fi mai putin high end decat predecesorii sai.

De obicei un design de acest gen (slider portrait) este asociat telefoanelor cu specificatii de nivel mediu. Tastatura acestui misterios handset aminteste de cea de pe Motorola Charm, iar faptul ca telefonul apartine seriei Droid este dovedit de celebrul "Droid Eye", de pe ecran. Sa fie brandingul Droid de acum incolo definitia fiecarui telefon Motorola cu Android, care va sosi in oferta Verizon?

Exista si o mica posibilitate ca acest model sa fie totusi high end, imitandu-l pe Palm Pre, dar pana la o scapare mai clara de atat, nu ne putem pronunta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×