Strategy Analytics: Smartphone-urile cu ecran mare sunt căutate

Autor:  | Publicat în:  Statistici 1.209 ori
<b>Strategy Analytics: Smartphone-urile cu ecran mare sunt căutate</b>Ideea adusă de studiul Strategy Analytics ar fi că există cerere pentru smartphone-urile de dimensiuni mari. în 2011 cele mai căutate erau telefoanele cu display de 4.3 inch, iar acum s-a ajuns la 4.2 - 4.7 inch. Samsung Galaxy S4 urcă la 5 inch, la...

Ideea adusă de studiulStrategy Analytics ar fi că există cerere pentru smartphone-urile de dimensiuni mari. în 2011 cele mai căutate erau telefoanele cu display de 4.3 inch, iar acum s-a ajuns la 4.2 - 4.7 inch. Samsung Galaxy S4 urcă la 5 inch, la fel și HTC Butterfly, Sony Xperia Z și o duzină de alte telefoane Android prezentate la CES 2013 sau MWC.

2013 s-ar putea să devină anul phableturilor, al telefoanelor de peste 5 inch. LG are Optimus G Pro de 5.5 inch, Galaxy Note III potrivit zvonurilor urcă la 5.99 inch. ASUS Fonepad de 7 inch a ajuns a fi vândut în câteva mii de unități și în România.

Normal că bărbații își doresc un telefon mare, iar femeile se mulțumesc și un display ceva mai mic. Asta și pentru că le este greu să lucreze cu un smartphone de peste 4.7 inch. Cred că s-a trecut prea repede de la 3.7 la 4, 4.3, 4.5, 4.7, 5 și 5.5 inch.

Un telefon de top cu display de maxim 4.7 inch îl văd ca pe un compromis bun la nivelul dimensiuni/ spațiu util/ performanțe. Telefoanele de sub 4.5 inch intră în categoria mid-range sau low-cost. Nu-mi aduc aminte niciun telefon de top cu dimensiuni sub 4.3 inch la nivel lui 2013, în universul Android. Până și Apple pregătește un display mai mare pentru noul iPhone.

Care-i diagonala pe care o considerați perfectă pentru un ecran de smartphone?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×