Vernee Apollo Lite suportă redare audio atât via jack 3.5 mm, dar și prin intermediul portului USB Type-C

773 ori
<b>Vernee Apollo Lite suportă redare audio atât via jack 3.5 mm, dar și prin intermediul portului USB Type-C</b>Smartphone-ul Vernee Apollo Lite urma a sosi pe piață fără un jack audio 3.5 mm, o dotare care până la urmă și-a găsit totuși loc pe dispozitivul despre care vorbim. De asemenea, compania chineză ne oferă și posibilitatea de redare audio via port USB Type

Înainte de lansarea oficială a smartphone-ului Apollo Lite, compania chineză ne informa că produsul urmează a renunța la jack-ul audio în favoarea suportului de redare via port USB Type-C. Într-un final totuși, s-a decis și păstrarea acestui element de conectivitate atât de popular și răspândit pe mai toate produsele aflate pe piață la ora actuală.

De asemenea, Vernee oferă și posibilitatea de playback audio prin intermediul portului USB Type-C și asta la o calitate de înaltă fidelitate (output lossless digital). Ca dotări, acest smartphone ne oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core MediaTek Helio X20, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins mai apoi folosind un card microSD de până la 128 GB.

Pentru captura foto primim o cameră frontală de 5 megapixeli, respectiv un senzor principal Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli cu bliț LED și autofocus. Vernee Apollo Lite dispune de un scanner de amprente, de un LED pentru notificări și de o baterie de 3180 mAh ce vine alături de tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0. Pe deasupra, la bord regăsim și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Telefonul costă doar 229 dolari, iar mai multe detalii despre funcțiile sale puteți afla direct de pe site-ul vernee.cc!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×