SwiftKey Flow ar putea fi deja instalat pe Samsung Galaxy Note II; Tastatura În stil Swype disponibilă!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.254 ori
<b>SwiftKey Flow ar putea fi deja instalat pe Samsung Galaxy Note II; Tastatura În stil Swype disponibilă!</b>SwiftKey flow este un stil de input prin intermediul unei tastaturi virtuale QWERTY, care amintește de Swype. Această tehnologie urmează să fie inclusă în SwiftKey 4, care deocamdată nu s-a lansat în Google Play Store, dar surpriza! Se pare că...

SwiftKey flow este un stil de input prin intermediul unei tastaturi virtuale QWERTY, care amintește de Swype. Această tehnologie urmează să fie inclusă în SwiftKey 4, care deocamdată nu s-a lansat în Google Play Store, dar surpriza! Se pare că funcția ar fi deja prezenta pe Samsung Galaxy Note II.

Unii posesori ai acestui terminal au descoperit opțiunea SwiftKeyFlow în zona "Language and Input", dar ea nu este funcțională. Există și utilizatori care deja folosesc glisarea pe ecran pentru a scrie mailuri și text. SwiftKey este o aplicație de succes pe Android, când vine vorba de opțiuni de tastaturi QWERTY third party. Avantajul său principal față de competiție este predicția de text. Aplicația costa de obicei 3.98 dolari, fie în varianta pentru tablete, fie pentru telefoane.

Se pare că există și o versiune gratuită la care se lucrează și ce ne interesează aici este în ce măsură Samsung va integra pe viitor acest tip de tehnologii pe terminalele sale. SwiftKey Flow este diferită de alte tastaturi third party, fiind bazată pe engine-ul SwiftKey și oferind predicții pentru cuvinte și fraze din secunda în care începeți să vă mișcați degetul pe ecran. SwiftKey Flow suporta simultan apăsarea de taste, dar și glisarea peste tastatura.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×