T-Mobile gata de debarcare În România, planurile sunt oficiale!

4.859 ori
<b>T-Mobile gata de debarcare În România, planurile sunt oficiale!</b>Unul dintre operatorii cei mai populari din lume, T-Mobile ar putea debarca în curând în România, după cum arată o serie de documente descoperite de către gadgetreport.ro pe site-ul operatorului. Este vorba aici în special de materiale pentru...

Unul dintre operatorii cei mai populari din lume, T-Mobile ar putea debarca în curând în România, după cum arată o serie de documente descoperite de către gadgetreport.ro pe site-ul operatorului. Este vorba aici în special de materiale pentru investitori și care includ planuri pentru țara noastră, în cadrul strategiei companiei în intervalul 2009-2013.

Probabil știți deja că T-Mobile este prezent în țara noastră, dar nu cu branding propriul, ci prin Romtelecom și Cosmote, acestea fiind controlate de către OTE, companie la care Deutsche Telekom este un acționar important. Interesant este și faptul că nu cu mult timp în urmă și site-ul www.t-mobile.ro a devenit activ și prezintă informații despre activitatea celor de la Deutsche Telekom.

Ce înseamnă sosirea acestui operator în țara noastră? Un posibil prim operator care să fie cu adevărat interesat de tehnologia LTE și care să pornească dezvoltarea unei infrastructuri de acest gen și în țara noastră. în plus, în SUA acest brand este asociat (sau mai bine zis era, T-Mobile USA fiind cumpărat de AT&T) cu terminale Android de nouă generație, deci am putea vedea și la noi mai multe modele Droid.

Singura problemă aici sunt negocierile și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acțiunile deținut de statul român la Romtelecom (45.99%). Pentru a înțelege transformarea ce se va petrece, trebuie doar să ne uităm în Polonia, unde în acest an Polksa Telefonia Cyfrowa a devenit rețea T-Mobile. Avantajul acestui jucător este că va avea nevoie de oferte atractive pentru a concura cu Orange și Vodafone, deci clienții vor fi cei câștigați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×